Услуги

Здравей! Казвам се Силвия и мисията ми е да ти помогна да върнеш хармонията и вярата  в себе си. Искам да виждам все повече хора с усмивка на лицето, живеещи тук и сега, доволни от себе си и околните  и стремящи  се към истинските неща в живота.

По-голямата част от хората в днешно време все бързат, не им остава време за семейството, приятелите, обвиняват се затова, работят и общуват под стрес, нямат никакъв досег с природата. Всичко това малко по малко изтощава и неусетно нямат сили да се справят с ежедневните си задачи. Чувстват се слаби, уплашени и самотни. Искат много от другите, но в същото  време самите те са  изчерпани и нямат какво  да предложат. Познато ли ви е? На мен да.

Австралийските цветни есенции, етеричните масла, ТЕС са инструменти, чрез които мога да ти помогана:

  • да се почувстваш в хармония със света, хората които те заобикалят и най-важното със самия теб
  • да се освободиш от ненужните обиди, страхове, несигурност, които ти пречат да вървиш напред
  • да не „ изпускаш” здравето си
  • да ти напомня, че не си нищо по-малко от който и да било друг

Австралийските есенции, етеричните масла, енергийната психология ( ТЕС) стимулират да осмислим причините за появата на дисбаланси и са средство за изчистването им.

Болестите, отделните симптоми, емоционалните проблеми ни помагат да разберем, че сме се отклонили от пътя си. За съжаление не винаги без помощ можем да се върнем на него.

Първото и най-важно условие за всеки успех е човек да го поиска. Всичко останало е просто път,  през който трабва да минем сами или с нечия помощ.

В този ред на мисли – мечтайте, искайте, действайте. Вие можете.

Ако нещо не се получава елате да опитаме заедно.

С любов Силвия