Австралийски цветни есенции

  • КАК ДЕЙСТВАТ  Австралийските цветни есенции

Философията на велики учени като Хипократ, Парацелз, Ханеман, Бах, и Стайнер е проста. Те вярвали, че доброто здраве е резултат от емоционална, духовна и умствена хармония и разбрали, че когато премахнат емоционалния дисбаланс при пациентите си, това им помага да се справят с техните болести.

Болестите, отделните симптоми и емоционалните проблеми са сигнали, че сме се отклонили от личния си път. Есенциите ни помагат да се върнем на този път, да работим върху проблемите и дисбаланса в живота си и да ги минимизираме.

Есенциите могат и да ни стимулират да осмислим причината за появата на тези проблеми, както и какво трябва да направим, за да ги изчистим.

Австралийските цветни есенции изваждат на повърхността положителните качества, които се крият дълбоко във всеки от нас. Тяхното активиране ни позволява да заменим страха със смелост, омразата с любов, несигурността с увереност …

Есенциите могат да подпомогнат решаването на емоционални или физически проблеми от различно естество.

Те представляват извлек от цветя и са 69 на брой. Растенията се добиват от биологично чисти райони в Австралия.

Не си противодействат с лекарствени препарати или друг вид лечение / хомеопатия, ароматерапия и др. /

  • ПРИЛОЖЕНИЕ на Австралийските цветни есенции:
  • Най-добрият вариант за приложение на есенциите е след персонална консултация и в индивидуална комбинация от цветя.
  •  Могат да се използват и готови формули на есенциите във вид на капки ( приемът, на които е по 7 капки сутрин и вечер под езика)  или спрей.